Keresés
Close this search box.

Hogyan építs sikeres női vezetői kapcsolati hálót: A mastermind csoport ereje

Bejegyzés megosztása

A női vezetői hálózat kiépítése és fenntartása kritikus fontosságú lehet a karrierépítésben és a személyes fejlődésben. Egy jól működő hálózat inspirál, motivál, és lehetőséget ad arra, hogy új perspektívákat és ötleteket cseréljünk. A mastermind csoportod, amely egy kis, összetartó csoportban működő, hasonló célú és elkötelezettségű személyeket tömörít, különösen erőteljes eszköz lehet ebben a folyamatban. Íme néhány ismertető gondolat a Tudatos Női Vezetők Mastermind-ról.

tudatos vállalkozónők

1. Határozd meg céljaidat és értékeidet

Mielőtt elköteleződnél egy csoportodba, fontos tisztáznod, milyen célokat szeretnél elérni, és milyen értékek vezérlik a csoportod. Ez lehet specifikus, mint például a vezetői készségek fejlesztése, vagy tágabb, mint például a szakmai fejlődés támogatása. A céljaid és értékeid meghatározása segít abban, hogy olyan csoportot válassz, akik megosztják ezeket az elveket.

Neked való, ha:

-szeretnél kapcsoldóni hozzád hasonló ambiciózus, de érzékeny nőkkel

-szeretnél fejlődni, növekedni, és tudod, hogy a céged fejlődése a te fejlődéseden múlik

-felelősséget vállalsz magadért, a haladásodért, botlásaidért

-nyitott vagy és befogadóképes

NEM neked való, ha:

-nem tudsz örülni a másik örömének

-kifogásokat keresel

-nem tudsz visszajelzéseket befogadni

-nem tudsz egy évre elköteleződni a csoport mellett

2. A tagok összhangja

A sikeres mastermind csoportok titka a tagokban rejlik. Olyan női vezetőket fogadunk, akik különböző háttérrel, tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, de hasonlóan elkötelezettek a csoport céljai iránt. A sokszínűség elősegíti az új ötletek és perspektívák megjelenését, ami gazdagítja a csoport minden tagjának tapasztalatát. (IT, marketing, jog, digitális vállalkozásfejlesztés, HR)

3. Rendszeres találkozók

A rendszeresség kulcsfontosságú a mastermind csoport sikeréhez. Fontos egy előre meghatározott, rendszeres találkozói ütemtervet követni, (havonta), amely mindenki számára megfelelő. Az online platformok lehetővé teszik, hogy akár távol élő tagokkal is fenntartsuk a kapcsolatot. A találkozókon megosztjuk tapasztalatainkkat, kihívásainkat és sikereinet, illetve adunk és kapunk konstruktív visszajelzéseket.

4. Kötelezettségvállalás és nyitottság

A mastermind csoportokban való részvétel kötelezettségvállalást igényel. Minden tag kötelezettséget vállal arra, hogy aktívan részt vesz a találkozókon, őszintén megosztja gondolatait és érzéseit, és támogatja a többi tagot. Az őszinteség és a nyitottság létrehoz egy bizalommal teli környezetet, ahol mindenki tanulhat és növekedhet. Emellett titoktartás kötelez, ami egymást közt elhangzik, azt mással nem osztjuk meg!

5. Ünnepeljétek együtt a sikereket

Fontos, hogy ne csak a kihívásokon és a fejlődési lehetőségeken van a fókusz, hanem ünnepeljük együtt a sikereket is. Ez erősíti a csoportkohéziót és motivál mindenkit, hogy haladjon a céljai felé. Fontos a visszatöltés.

Miért a Tudatos Női Vezetők Mastermind Csoportja?

Ez a mastermind csoport egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy hozzáférj egy olyan exkluzív közösséghez, ahol a tagok közösen törekednek a személyes és szakmai fejlődésre. Havi egy online találkozóval, évi kétszeri élő eseménnyel biztosítjuk, hogy megkapd a szükséges támogatást, inspirációt és új ötleteket, amelyek elősegítik vállalkozásod és vezetői képességeid fejlődését.

Célunk

Célunk, hogy egy támogató és inspiráló környezetet biztosítsunk, ahol a tagok:

  • Kiterjeszthetik kapcsolati hálójukat.
  • Megoszthatják tudásukat és tapasztalataikat.
  • Közösen brainstormolhatnak a havi problémáikra és kihívásaikra megoldásokat keresve.

Kiknek Ajánljuk?

A mastermind csoportunk kifejezetten azon női vezetők számára jött létre, akik:

  • Legalább 50 millió Ft éves forgalmat realizálnak vállalkozásukban.
  • Nyitottak a tudásmegosztásra és a közös gondolkodásra.
  • Digitális vállalkozások vezetői (előnyben, de nem kizárólag).

Hogyan Működik?

A csoport 7 főből áll, és 2024 szeptemberében indul. Havi egy, 4-5 órás online találkozóval, valamint évi két alkalommal szervezünk élő találkozókat, ahol személyesen is megvitathatjuk a vállalkozások előtt álló legfontosabb kérdéseket és kihívásokat.

Jelentkezés és Díjszabás

A jelentkezés egyszerű: látogass el a főoldalunkra, és töltsd ki a főoldal alján található jelentkezési űrlapot. A mastermind csoport havi jelképes díja 20.000 Ft, amely éves díjfizetéssel (240.000 Ft) is rendezhető.

Miért Érdemes Csatlakozni?

Csatlakozz hozzánk, ha olyan női vezető vagy, aki:

  • Hisz abban, hogy együtt többre vagyunk képesek.
  • Kész megosztani tudását, és nyitott új perspektívák befogadására.
  • Szeretne részese lenni egy olyan közösségnek, ahol a kölcsönös támogatás és inspiráció áll a középpontban.
ronga lilla vállalkozónő

Szeretettel Várunk!

Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, ahol valódi kapcsolatokat építhetsz, és közösen dolgozhatsz vállalkozásod, valamint vezetői képességeid fejlesztésén. Jelentkezz most, és beszélgessünk a jövőbeli siker lehetőségeiről!

A Tudatos Női Vezetők Mastermind Csoportja nem csak egy találkozóhely; ez egy ugródeszka a növekedéshez és sikerhez. Csatlakozz hozzánk, és tegyük együtt sikeressé a jövőt!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesítést kapni az új bejegyzésekről, eseményekről? Íratkozz fel a hírlevelünkre!

További bejegyzéseink

Elvonulás vállalkozónőknek 2024

Egy vállalkozónőknek szóló elvonulás 12 nővel, aki törekszik a tudatosságra és nyitottan áll a világhoz. Kikapcsolódás, feltöltődés a wellnessben, befelé figyelés, kapcsolódás önmagunkkal, kellemes mozgással,