Keresés
Close this search box.

Elvonulás vállalkozónőknek 2024

Bejegyzés megosztása

Egy vállalkozónőknek szóló elvonulás 12 nővel, aki törekszik a tudatosságra és nyitottan áll a világhoz. Kikapcsolódás, feltöltődés a wellnessben, befelé figyelés, kapcsolódás önmagunkkal, kellemes mozgással, masszázzsal, finom ételekkel kiegészítve.


Kinek ajánljuk ezt a női elvonulást?

Az elvonulás akkor tud neked a legtöbbet adni, ha már néhány éves vállalkozói múlttal rendelkezel. Igyekszünk hasonló beállítottságú nőket összeszervezni, hogy egy igazán élvezetes hétvége kerekedhessen ebből a három napból.

Egyik program sem kötelező, ez a hétvége arról szól, hogy megfigyeld, mire is van most szükséged és annak teret adj.

A program péntek délelőtt 10.00-kor indul, hogy mindenki kényelmesen meg tudjon érkezni a helyszínre. Amennyiben a szobák már elfoglalhatóak kipakolunk, ha még nem, akkor a hangulatos lobby-ban fogyasztjuk el a welcome drinket egy körbeszélgetés, bemutatkozás mellett. Ezt egy finom gluténmentes és vegán ebéd követi, majd mindenki elfoglalja a szobákat.

A tudatos vállalkozónők elvonulás részletei:

Van lehetőség, 3, 2 és 1 ágyas szobát is foglalni, kérlek ezt előre jelezd felénk. A délutáni programokat könnyed kapcsolódási gyakorlatokkal kezdjük, hogy egy valóban mély ismerkedés indulhasson meg. A délután folyamán olyan témákról beszélgetünk vállalkozói társainkkal, mint a tudatos teremtés, önszeretet a munka világában és a ciklus tudatosság. Egy elegáns vacsora és néhány profi csapat kép készülte után a lakosztályi közös térben várunk mindenkit egy italra a legkényelmesebb melegítőinkben, hogy megosszunk és meghallgassunk. Másnap egy frissítő, kellemes női jóga és meditáció fogja felébreszteni testünket és lelkünket. A különleges workshop sorozat itt folytatódik, de csak az ebéd idejéig, mert a nap hátralevő része csupa pihenés és kényeztetés. Olvasnál a medencék mellet, vagy kiizzadnád a stresszt a szaunában? A masszázzsal mindenképpen ellazulsz majd és a jakuzziban akár csendben, akár csicsergésben töltheted a délutánt. A vacsora után egy újabb pizsipartira invitálunk téged, itt már egy összekovácsolt csapattal. A reggeli jóga, meditáció és egészséges, bőséges büféreggeli után immár feltöltődve állhatunk neki az újrakalibrálásnak. Közösen átnézzük a jelenlegi céljaidat, gátló tényezőket a vállalkozásodban, a csapatod állapotát, a pénzhez való viszonyodat és, hogy mivel tudnál igazán nagyon fejlődni a következő időszakban, anélkül, hogy beleszakadnál.

Hogy érzed?

Egy megtartó, elfogadó női közösségben mindent szabad és semmilyennek sem kell lenned, sírhatsz, nevethetsz, ami jön. Vállalkozni bizony nem könnyű feladat. Mind éltünk már át álmatlan éjszakákat, nehéz elbocsátásokat, gyatra hónapokat bevétel szempontjából és aggódtunk azon, hogy fogunk túlélni egy időszakot úgy, hogy lehetőleg stabilak maradjunk a kollégáink számára. Emellett kevés emberrel lehet igazán megosztani ezeket a gondolatokat, egyszerűen ritka a női vállalkozó, vezető. Pontosabban kevesen indulunk el ezen az úton. Talán azáltal, hogy mi a saját utunkat járjuk, másokat is tudunk erre inspirálni. Ha pedig ezt egy közösségben tesszük, egymást támogatva, még messzebb juthatunk.
Csatlakozz hát ehhez a csodás vállalkozónői körhöz ha úgy érzed erre van most szükséged.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesítést kapni az új bejegyzésekről, eseményekről? Íratkozz fel a hírlevelünkre!

További bejegyzéseink

Elvonulás vállalkozónőknek 2024

Egy vállalkozónőknek szóló elvonulás 12 nővel, aki törekszik a tudatosságra és nyitottan áll a világhoz. Kikapcsolódás, feltöltődés a wellnessben, befelé figyelés, kapcsolódás önmagunkkal, kellemes mozgással,